:roll: :roll: Хммм .. чај , не сум многу по чаевите односно воопшто не пијам, имам пробано не ми е нешто посебно па затоа не пијам,а од тие што се имам напиено најубав ми е од шумско овошје
Ех тој чај,едно време ама тоа беше долг период, неможев да го поднесам,одвратен ми беше,арно ама кога ме фати грипот со температура од 39,кога незнаев каде се наоѓам од пусти неиздржливи жештини од кои неможев да спијам,а кога ке заспиев бев како дрогирана неможев да се освестам,почнав да пијам чај.Нормално кога си настинат дека се пие чај но сега си пијам не често и не ми одвратен како некогаш, а сето тоа благодарение на грипот кој ми одржа лекција Најчесто пијам чај од камилица,мајчина душица,жалфија.
Чај пијам само кога е прееемногу неоходно,ај ќе затнам нос некако ќе го испијам.Инаку вака... не сум баш нешто по чајот.Имаше еден чај зимово го пиев...ама пуста Роза Склероза ме фаќа од време на време па заборавив како се викаше А стварно беше многу убав.Овошен .
Не пијам чај.Не дека ми е грозен,одвратен или така нешто ама како да немам навика за чај да пијам или сепак не ми е до толку убаво пиењето чај,па ако треба да бирам секогаш давам предност на нешто друго,на пр кафе.
најдобар чај е кога ќе си направам од ванила ама ми се потроши и сега не можам пак да си најдам, исто добар чај за смирување е од јасмин многу убаво мириса со 2 лажици одлично оди :up:
porano voopsto ne piev caj,ama ednas me bolese stomak i se napiv od nane i mi stana ubav i sekoj den piev nz po kolku casi i na sestri mi gi nauciv i celo pakuvanje za cela nedela odese sega pijam mozebi po 1casa na den,dali od nane ili kamilica majka mi nonstop me tera da pijam zelen caj zaso bilo mn zdravo i topelo kalorii ama pojke sum na kafe i ne mozam dotolku da mesam
чај обавезно пијам со лимон, онака не ми причинува некое задоволство... Најмногу го сакам од хибискус
lele caj mmmmm moram da vi kazam deka od sabajle ako ne ispijam casa caj ne funkcioniram kafe ne blagodaram sto poretko toa podobro ali caj da i toa ne e bitno kakov no stom se zatopluva prefrlam na casa sok od sabajle , pa ne se pie topol caj sred leto