Не сум некој обожавател на чај, али последниве 3 недели пијам по 3 чаши чај дневно. Еден од коприва, еден од нане и зелен чај. Чајот од коприва е многу добар за нередовна менструација,немав добиено 4 месеци , после 5-6 шоља чај добив. Така да не е штетно слободно пробајте
Пијам многу чај. Ќе се потрудам зелениот да ми влезе во дневен ред барем по 1 чаша да пијам. Инаку омилени: Брусница и лимон, Портокал со цимет, Ацерола и аронија, Шумско.. Уствари сите овошни плус Нане
зелен чај со лимон .На почетокот се бунев за вкусот не ми беше по кејф и не сакав да го пијам.Ама после ден-два се навикнав а и бил добар за слабеење
da ve prasamfjas piev caj slim vital za dieta piev 20 dena i modze li da mi prekine menstruaciata od cajot ako nekoj zane ve molam za odg pozdrav
Исто така чајот од коприва е мн добар и за обилни менструации. Јас првин бев малку скептична, но навистина мн помага, а плус е мн вкусен
омилени ми се црн и зелен Чај Често ги пијам наместо кафе и многу се здрави со по една лазица мед во нив
Јаболко-цимет, Јагода-ванила, а сакам да пробам од ментол и лимон. Сакам да има само чај од ванила е тогаш секој ден би пиела
Мојот моментален кошмар. Чај не сакам да видам, ми се повраќа од миризбата на кој било чај. Едниствено ми се допаѓаат некои овошни како јагода ванила, или шумско овошје. Но, сега мора да пијам увин чај поради бубрегот едвај чекам да заврши ова
Пиам чајеви а најчесто во зима.Најомилен ми оној планинскиот чај ( незнам како му е правилното име,го знам само како планински).А меѓу омилените ми е и чајот од нане и од хибискус,па може и шумско овошје.Не пребирам.