Моментално пијам зелен, лимон и нане, комбинација, две чајчиња, еден зелен со лимон и еден нане, одлична комбинација
секое сабајле пијам чај од брусница Омилени чаеви ми се од портокал и цимет, брусница и шумско овошје.
Bо Tинекс со овој гратис цената накај 80тина денари значи 1+1 се за 80тина денари, ако не се лажам, тука некаде се Mора да ги купите поубав чај.... Hема, тој од диња, абе прав диња вкус
Обожавам планински чај. Би го пиела наместо вода да може Ама сакам и да пробувам разни вкусови, едни од поомилените се овошните чаеви Ме заинтересираа овие од Лудо, баш ќе ги пробам
Пијам најчесто од нане, посебно зимно време и е против настинка коа ке осетам дека настинвам поткашлувам или ми тече носот. А ако немам од нане коприва ми се најдува често ама не е вкусен воопшто нема вкус .Нешто ми се случи пред 2 недели ми се истури чоколаден прав, ама не сте свесни колку беше вкусеен чајоооооот *_* ве соиветувам да пробате само да не претерате со чоколадото ставете едно лајче за сол од чоколадниот прав (топло чоколадо). Нема да згрешите
Дневно пијам обавезно по 2-3 шољи чај... Омилени ми се мајчина душичка,нане,камилица и липа А овошните не можам ни да ги помирисам
Јас обожавам чај од брусница и од шумско овошје. Ама најчесто пијам чај од нане. Ме смирува, ме опушта Две лажички шеќер и колку што е можно повеќе лимон
Обожавам чај... најчесто пијам од нане или планиниски со лимон и мед, а јаболко и цимет ми посебно нешто .
Омилени скоро и да немам, си пијам по потреба .. Зелен чај , ако ми треба концентрација, од нане - ако ме мачи ПМСот , од камилица, липа, планиниски - за поубаво сонче
Незнам што ми е,ама во последно време мн пијам чај.Девно по две чаши.И пијам секаков (планински,шумски,мајчина душица,нане,камилица..).И мешам некогаш мајчина со нане и мн др комбинации .Само овошните неможам да ги смислам или на пр како јаболко и цимет,никогаш.Ама со чајот секогаш обавезно малку лимон и лажица-две шеќер .
Чајот ми е замена за кафе. Последниве неколку месеци сум навлечена на црниот чај со арома на праска а бидејќи ми горчи додавам мед и лимон. Најчесто пијам од брусница, шумско овошје,шипинка, хибискус и последно си купив од дива цреша и цимет. Исто го сакам тој англискиот на кој му додавам млеко и си мацкам бисквити во него.