Доколку сеуште го немаш најдено, чајов во комбинација со други билки го има во една приватна билна аптека позади билната аптека на рампа во Кисела вода.
Пијам чај ако имам потреба. Значи купувам тревки, имам од нане, ајдучка трева, коприва, кантарион итн. Најчесто пијам од нане, кога не ми е во ред стомакот. Чај во кесички не практикувам.
Обожавам чај! Во зима пијам повеќепати во денот. А откако ќе се затопли времето, преферирам леден чај. Како и да е, не се откажувам од чајче.
Јас си купив чај од јагода во чиј состав нема јагода Има шипка, хибискус, плод од јаболко, портокал, ама јагодата никаде не ја пишува... Шибнале вештачка арома и еве ти чај од јагода и ванила. Е друг пат веќе не купувам од ова филтер кесичкиве! Дома имам еден куп планински чај што сме го береле, а јас смотана ќе пијам тука ароматизирана водичка
Ретко пијам чај. Само кога сум болна. Омилен ми е чајот од кантарион. Другите чаеви не ми се допаѓаат.
зимно време пијам многу чај и тоа ги сакам скоро сите-хибискус.нане,зелен со лимон,овошен,црн чај,зависи во моментот каков имам дома
Поретко пијам чај, највеке кога сум болна. Најубав ми е камилица и мајчина душица. Овошните чаеви ги пијам мнооогу ретко
Од непозната причина, јас не пијам чај скоро ич. Во зимо мама со судни маки може да ме натера да се напијам една шоља чај од шумско овошје(купечкиот), а инаку не..!!!!! Чудно, мама, тато и сестрами се дават во чај, а јас одвај во годината две шољи чај неможам да испијам.