Чаевите Good Nature ми се највкусни. Највкусни ми се тие од шумско овошје и ацерола со аронија. Имаат вкусни овошни чаеви.
Оваа зима го открив чајот од бозел на Алкалоид. Одличен вкус. Плус бил многу лековит и поволно влијаел за бронхитис.
Ne mnogu cesto , ama sakam da pijam caj , osobeno vo zima , za pojadok so sirence i lepce ponekogas dodavam i med i limun . Najveke gi sakam prirodnite caevi , koi so sigurnost znam deka imaat i lekoviti svojstva . Omileni mi se planinskiot caj , nane , kamilica , sumsko ovosje , brusnica . Obicno gi kupuvam onie od vitalia , ama znam i da zamenam za drug dokolku nemozam da najdam . Inaku ovoj od brusnica mi pomogna mnogu koga imav pesok vo bubregot i dobiv bolki od koi , za malku da se porodam , i zavrsiv vo bolnica . Planinskiot , cajot od nane i kamilica sekogas mi pomagaat koga imam grip i nastinka , se custvuvam podobro .
Обожавам да пијам чај па затоа си ги конзумирам и во зимо и во лето. Омилени ми се од коприва, брусница, камилица, шумско овошје, нане, планински и јагода-ванила.