Пијам чај само кога сум болна и тоа едвај а вака не Пијам мајчина душица и нане и можеби некој од овие шумскиве,од јаготка но сепак не
Јас мислам дека Good nature на Alkaloid од брусница е доста добар, според мене. Е сега ако има и некоја од странските фирми што прават чаеви, како Lipton или други, можеби и тие имаат брусница, не сум сигурна, ама знам дека сите чаеви им се добри. Позз
Ммм сакам чај. Ама обично пијам кога сум болна! Планински чај, најубав ми е.. А сега затоа што сум на диета, треба да си купам зелен чај. Ај и тоа ќе биде денес, или утре.. ќе видиме
Порано не сакав да мириснам чај,но еве последниве 3-4 години не можам без него. Зелен чај must have( drink) не за некоја диета или одржување на тежина туку затоа што многу делува смирувачки,како еликсир ми е. И на жештиниве,знам да се напијам чај и да каснам некое чајно колаче со тоа И подобро е да пиете чај отколку веднаш да побарате спас во фрижидерот со ладно газирано сокче. Црниот чај со ментол бонбонче после тоа исто ми прави мерак,иако не го конзумирам често. Потоа,јаболко и цимет,совршена комбинација,хибискус,планински.
Јас обожавам чаеви, највеќе ги пијам тие на цедевита, имаат толку многу различни вкусови мммм На љубителите им препорачувам да си го купат чајот од Пиња Колада, мммм прекрсен мирис и арома Инаку чаевите ги пијам без шеќер, некако ми го губат вкусот коа ќе ставам, понекогаш ставам мед
Моментално пијам Танана за витка линија,ама искрено не сум многу задоволна. Зелениот чај е дефинитивно незаменлив.
јас пијам чај кога сум болна или кога е ладно(да се стоплам, мајка ми и нејзините филмови ) .. а омилен ми е чајот од нане .. и топол и ладен го пијам
Чај многу пијам посебно во зимо.....и да е од камилица или мајчина душичка....го пијам кога ми е топол....и уживам ...а исто така знам дека е многу здраво во чајот наместо шеќер да ставаш мед ....