Денот секогаш го почнувам со чаша или две вода, сега во зимските месеци тоа ми е сменето со чај, пијам само Планински и тоа не засладен.
Со мед, откако ќе се олади чајот, или стевија. Требаше да направиш анкета и ќе извадевме и статистика!
Нема да се стопи така медот Најубав чај е чајот без било какви додатоци Особено додаток лимон е уништување на чајот И се согласувам со @theowndemon исклучиво тревкаст
Оладен, ама сепак млак, за да се стопи медот! Го пијам и без ништо понекогаш, сигурно! Тревкаст, да! Имам и онаква мрежаста „канџа“, што се спушта во чашата. https://afternoonteareads.com/the-t...ext=But, even if you're,tea, it's all-natural!
Кај мене сите линУн ставаат а јас неќам. Колку пати имам со лимон пиено само оти мајка ми кај сите става. Топлена вода со тревки. Само то прифаќам. Мед неќам, на жешко ако ставиш - џабе ставаш мед од нутритивна гледна точка. На млако не се топи и е .... П р е б л а г. Не е после топлена вода со тревки. Блага вода е. А, јас неќам блага вода. Ко за чоек шо шеќер срка со лајца, во многу работи го неќам.