Нешто не си центрирана ко шо треба. Ништо благо нејќам, во ништо шеќер не турам. Од тие сум што јадат 1 ред чоколадо. Црно. Понекогаш. А мед не е шеќер, нели
Уште не сум таму. Дај ми време ќе станам поприбирлива. Одамна знам дека не сум центрирана ко шо треба.
Дали некој го има порачувано чајот, би сакала да го земам од moyamatcha , околу 800ден. Е 30грами. Има неколку видови, па би сакала да знам дали го има земано некој тука од странава?
Скоро секое утро денот го започнувам со топол чај. Најмногу ги сакам чаевите од брусница, планински, нане, мајчина душица, маточина, боровинки. Пијам и т.н.тревкасти и овошни.
Не си ги фрлај парите на чаеви за слабеење. Подобро земи обичен поквалитетен зелен чај отколку тие глупости
И јас тоа се прашувам, на google најдов на Franch само, треба да побарам по поголемиве маркети. Да не го најде ти?
Дали случајно успеа да најдеш spearmint и ако да, ако може да споделиш од каде, очајно ми треба а не можам ни јас да најдам
Само од чајот од мајчина душица одма ми се вцрвенува лицето..која би била причината?? Нели е за смирување