Малце оф-топик ама морам да прашам. Размислувам да земам едни патичиња од Спрингфилд, али скоро сите ми викаат дека квалитетот на патики и не им е баш најдобар. Што мислите вие ?
леееееееееееееле обожавам чевли било какви затоа и никнејмот ми е Shoe Gal! бидејќи сум луда по чевли
Поише практикувам ниски и згодни чевли односно патики но се зависи од приликата.. Еве нешто по мој вкус ..
ми ја погодивте темава имам цели фолтери во пц само со штикли и не е битно што можеби никогаш нема да ги купам битно ги иам на слика хахахах еве неколку
И јас имам слушнато така, иако немам купено од таму сепак не ти препорачувам ако веќе сакаш да купуваш нешто што ќе ти трае, макар да биде поскапо купи го од некое друго место, затоа што нив тие им се само како додатоци не им се главен преоритет и не обрнуваат толку многу внимание баш..
Моите последни два пара штикли првите ми се сега за на свадба а вторите си ги купив пред 2 недели. Од Jimmy Choo овие не ми се нешто посебно зашто кје ги уништам после два пати носење и за џабе ми е давањето пари.
Бар половина од денот морам да бидам во стартки .Ако не носам римјанки сега брзо беше си купив римјанки од Трафик ги обожавам.Немам ништо против штикли и самата ѕнам да се загледам во некои но немам намера да ги носам во блиска иднина,а за во зима си купив мартинки тоа се како чизмички и ги обожавам си ги купивминатата зима па сега неможам да дочекам да дојде пак зима и да си ги носам