Сакам да се пофалам дека денес си купив нови чизми мојот стил вака нешто би изгледал,кад би најдела овие парчиња од облека(ташната и панталоните)
Ми се допаѓаат сите,и јас такви модели носам Но нешто во овој период гледам цртано,носам детка облека(мислам онака за помлади),постојано плачам.... ...
Баш ми е мило што сега пак ќе се носат вакви со полна пета ептен високи И да ве поздравам сите љубители на секакви чевли
Обожавам чевли со прилично висока потпетица. Сум знаела да одам на факултет со чизми 14цм и тие ми се омилените и најудобните чевли што некогаш сум ги купила. Со нив можев да стојам на нозе со часови. Ми биле поудобни од многу други пониски потпетици. Сега за жал не купувам и не носам повеќе затоа што дечко ми е прилично иста висина со мене па ако се опнам на потпетици многу непријано се чувствувам. Многу грда ситуација ми е искрено но во секој случај го избирам него а што се однесува до попетиците барем кога одам на шопинг сигурно двојам едно 2 часа за пробување и лична сатисфакција.