Луѓе дај кажете кај има штикли ама за ова време не толку отворени... и колку одприлика се движат цените
Е значи многу ми се слатки.. каде можам да најдам ваквиии у скопје.. немам излезено.. сега сакам да излезам каде директно да се упатам...? без да талкам многу оти нерва ме фака така
и Јас сакам вакви денес гледаВ ама одамна не сум носела штикли и се чудам дали да пробвам или не? дан се разочарам ? инаку има во комшии до мене еден дуќан има ама ми изгледет високииии!!! ИЛИ јас СУ ПОДОСТАРЕЛА ЗА НИВ АМАН НЕЗНАМ ШТО ДА ПРАМ ???? ИНАКУ ЦЕНАТА ИМ БЕШЕ 1990 ДЕН ! НЕЗНАМ ОД ЧИЕ ПРОИЗВОДСТВО НЕ ПРАШАВ !
Добро бе, јас незнам што е ова по продавнициве... Или се огромни штиклетини, по 12цм и повеќе, или се некои нинџа-рамни обувки. Па јас веќе неможам да си најдам ништо за мене Излегов кратки чизми да барам и си мислам, само ако подмрзне, како ли ќе одам на оние топуцине што само такви се пордаваат. Тие рамните нема шанси да ги облечам, премногу се грди во обликот. Дајте девојки идеја каде да барам нормална штикла од некои си 8цм, ама од потенките и правилна форма. Би сакала да најдам или оксфордки, или кратка а може и длабока чизма. Еве како за пример, оваа висина...
се сложувам со тебе 100% и Јас исто барам елегантна кондура затворена како овие на твојава 2 ра слика ама ми се бендисаја и оние повисоките завратени што е од претходниот мој коментар ама 12 цм мислам дека се преповеке за мене п.с. со стрека барање и Јас ке побарам !