Oбожавам чевли но најмногу чизми имам ги во скоро сите бои само едно прашанје каде можам да најдам jeans ugg чизмички многу сакам да си купам ги видов на интернет но никаде ги нема кога последниот пат отидов да ја прашам продавачката ме гледаше како од небо да сум паднала но сеуште ке барам мора да ги имам
Повелете по еден пар од Карина, наместо пакетче за Нова година За Марама За ФБИ За Сесилија За Љубам За Мимс За Кенди Лилит Старфиш Кате21 Neytiri Сефора Ла чика Росоњерка Дузи Крејзи лејди Мисче Боа Трендафилка Багуфче Гоу
Моментално сум најмногу во моите два омилени пара чизми.Двата пара се со висина до под колена, ниски, не на штикла, за дневно издање.Едниот пар е Esprit, од Лондон-сиви со странична лента од крем крзно.Другиот пар се Alpina, црни, со некои каивчиња и патенти на нив.Од време на време си ги носам и Nike патичињата што си ги купив оваа есен, ама сепак времево повеќе ми одговара за чизми Сакав да ве прашам, сакам да си купам штикли со платформа, исто како последните што ги ставила tinkerbelll, само црни, најобични...каде можам да најдам такви низ Скопје?
Вакви салонки има во скоро сите продавници за чевли.Сега се повеќе чизми ама побарај види во,Албатрос(на почетокот кај гтц),во Џордан,во Ексклузив горе во гтц и во Аванти имаше (таму се најефтини)Јас гледав пред некое време во тоа во Чаршија.