девојки дали знаете некој што изработува чевли по нарачка?можеби прашањето не е за тука ама не знаев кај на друго место да го поставам
Пред година - две правев муабет за ова со пријателка, и знам дека ми спона дека во старата чаршија имало некој чевлар кој изработувал чевли по нарачка, али најдов тоа што ми требаше и не се заангажирав да го побарам.Види рапрашај се по дуќанџиите сигурно го знаат кој е и каде е точно.
Кога бирам чевли,најпрво гледам дали ми се допаѓаат.Потоа ги пробувам,гледам цена,гледам дали се удобни,се тоа и ги плаќам и мои се!
девојки каде можам да најдам вакви по можност како црните ве молам помогнете.и колку е цената (за низ скопјево мислам)
Ај помош малце... како да ги омекнам штиклите,многу ме стегаат напред кај прстите,обични салонки се...кога ќе ги облечам саат два добро е ,ама после....вчера ги носев морав да си одам порано од диско не можев да стојам
Имам чуено да стојат во флиждер некое време (саат, два) и после да се носат, ама незнам колку ке помогне, ипак мислам дека не е решение. Мене обично ме стегаат на почеток додека не се разносени, послем самите попуштаат и се супер.!!
и јас имав иста мака со сандалите.земи чорапи по можност термо(од оние дебелите) наводени ги,стави ги во штиклите и остави ги да се исушат.јас ги оставив надвор но бидејки не е времето за надвор стави ги внатре ама да не е до камин,шпорет,клима или на што се греете. позз
Овие ме опседнаа... ) Инаку моето момче ми вети дека овие 2-те за роденденот ке ми ги купи.. Соо мач хепииии