Јас си купив вакви пред да почне зимото ама завршија со скинат патент уште пред снегот. Чизмичките ми ги зела мајка ми демек да ги пробам дома и ајде си викам и онака не можев да одам по продавници и ги носев кратко време. Си ги планирав јас со многу комбинации, ама очигледно не ми стоеа убаво до душа не ни изгледаа убаво на ногата.Јас би за некои понежни.Сестра ми,ме зафркаваше ко лизгалки за мраз дека биле Не знам,не ги обожувам. Вакви пак,никогаш повеќе.Како модел може и се добри,ама лаковани дека се ги прави погрди.
Zenski baram cizmi so dupacinja za na prolet ve molam mi trebaaat sekoja godina baram i nemozam da najdam sakam vo kaubojski stil
ако речам дека го гелдам само квалитето ке ве излажам,значи повеке сум насочена кон изгледот но како и да е пошто повеке купувам марки затоа се и квалитетни.
They are my E-V-E-R-Y-T-H-I-N-G! Actually, имам патики најк адидас ова она во плакарчено, али штета неам слики... Инаку, за какви сонувам...Хм нека си остане за мене
Дали знаете каде се продаваат вакви т.е. слични чевли-сандалки..некаде низ Македонијава или пошироко?? O Ве молам кажете ми