Претпоставувам до сега некоја од вас купила пар кондури од Аванти шус,па мозе ли да ми казете колку сте задоволни од квалитетот мислам потоцно дали се удобни?
Друга салонка моментално не ни признавам. Само ваква без оние платформине напред кои ми изгледаат прилично нападно и грозно. Ова е елеганција бре! М! Баш оваков модел ми е идеален за женска нога. Сега сакам да си купам вакви и nude, ако најдам само една продавница ме спасува. Ако таму нема ондак не знам кај ќе има и кај да барам. Абе од добра ципела жена никад да не куртули! Е така
Имаше такви баш nude некој боја во манго и шуарт, ама поприлично соленки. Баш такви беа, без платформа, само шпицот не беше толку остар.
Незнаев каде точно да постирам ама еве бидејќи ова е за чевли посебно напраено,да ве прашам нешто. Дали вие би носеле вакви кондури?? Мајка ми сеа ги најде чистеше нешто во гаража,и ми вика еве ти ги овие носи си ги. Ако ги носам би ги носела на денска кафе шема,само шубе ми е да не изгледа ептен демоде.!?
Хм...не се лоши,навиститина ама не би ги носела.Сепак,секој има различен стил.Можеш да ги носиш,ама искомбинирај ги убаво,на пример со некоја блузичка,џемперче , фармерки и нив. Ако пак многу ти е шубе,не ги носи .
Гледам постирате само штикли, па многу ме интересира, каде ги носите бе деца овие десетки, дванаески од штикли????