обожавам високи потпетици дома незнам колку имам и сите стојат во кутии ретко кога ги носам т.е кога имам можност да ги облечам, битно јас си ги имам и секогаш се жалам дека немам ништо ниско и комотно шо да облечам.. а особено се изнервирав зимава со снеговите 4 пати бев чизми да купувам сите вода ми пуштаа дома си идав жива вода секој ден ... мерак им фрлив на овие $: 90,99
Вакви минатата година имаше речиси во сите продавници во повеќе бои (само што нели, секако не беа Nike )
Štikli ljubov koja mažite nikogaš nema da ja razberat! Се залјубив во овие подоле но нема никаде ваквии
Нема можеби исти вакви ама има слични и тоа во разни бои провери во Бисер продавницата мислам се викаше Butterfly accessories
Опседната сум со чевли!! Дали се тоа патики,чизми,штикли,балетанки... Се ми е слабост и дома има еден куп, не ми ги собира веќе. Имам штикли дома што сеуште не сум ги облекла но си ги купувам
[СДК] Сакам да кажам... Девојки сакам да ве прашам Пред неколку месеци при поголем прилив на пари наеднаш купив повеќе пара штикли, поточно 6 Е сега од нив три носам, а три ми стојат во шкаф веќе долг период, 3-4 пати дали ги имам облечено. Дали знаете каде би можела да ги продадам по 200 денари? Инаку едни се на плута Спојлер Спојлер Други се црвени, како салонки, малце пониски, од Avanti. Спојлер И овие се кратки чизми, исто од Avanti. Спојлер