http://photos-b.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/545635_2139767031452_1764472870_1055904_811518138_a.jpg Каде да најдам вакви, но евтини?
Обожавам високи потпетици ....... исто така сакам да носам балетанки , и патики еве некои кои се во мој стил
Здраво девојки,ве молам за помош Ми требаат лилјакови чевли со висока потпетица и платформа(барем такви си сакам,хехе Дали сте виделе по Скопје и во кои бутици,бидејќи сум од Велес-да не лутам во празно Фала Ви однапред
Девојки шмекнав некои штикли во аванти, но немам поима каде имаат продавница. Знаев за стара чаршија но нели таа ја затвораа едно време. Па ќе ве замолам оние кои знаат каде Аванти имаат продавници нека пишаат. И по која цена им се движат сега штикливе?
Женски си купив штикли али сеа некако во прстите ме стегаат ... Порано на јутуб глеав некој видеа кај шо редеа замрзната вода или како и да беше ... Ај ако знае некоја нека ми објасни малку околу тоа
стави ги во замрзнувач неколку сата да отстојат и ке се пуштат, исто може да ги премачкаш со омекнувач од внатрешната страна