Значи имам штилки ептен се убави, ама јас не си ги купив, и сега 1 број ми се поголеми. А старосватица ке сум па здравје и живот сакам со нив да сум, е сега што да купам што да направам толку да не шлапам во нив?
Можеш да ставиш ортопедски влошки, мене еднаш така сакаа да ме измамат во една продавница или пак на познатиот старовремски начин, да ги пополниш со памукче во предниот дел кај прстите
Исто и мене ми е најудобно во патики, но неможам да кажам дека не сакам штикли. Носам кога треба, ретко, на некои посвечени настани, родендени, забави .. А вака, вечерни излегувања, дневни излегувања, лето-зимо, јас сум со патичиња. А, исто и како повеќето девојчиња многу ми се допаѓаат штиклите, но секогаш пред да ги купам, си велам: За овие пари можам да си купам патики и да преживеам без да си скршам нога. Ама, пак купувам штикли и така стојат дома. Сакам обични штикли, не многу накинџурени, но има модели кај кои правам исклучок.
многу се убави срцка, со здравје да си ги носиш.. да не сум офтопик еве едни убави чевли да постирам и јас
Девојки да не знае некоја некој мајстор што прави чизми по порачка да му однесам модел и такви да ми направи, лани имаше многу убави бели чизми во продавницата на ДОС што е од Годел чизми со крзно,но веќе нема и сакам да однесам модел кај некого за такви да ми направи.
Зависи за која пригода...на факултет повеќе сакам да носам нешто поудобно како на пример чизми со полна пета,патики,балетантки и сл...но за вечерно излегување,свадби,родендени или кога ќе сум на кеф обожавам да носам високи потпетици и тоа многу и да ме болат нозете трпат од што ги сакам Овие за напролет се идеални сакам да ги имаам
^ За пролетта во нашево поднебје баш и не се идеални. Ладно е. ****************************************************