никогаш не би облекла вакви сепак до вкусот е. тебе можеби ти се убави некако ко старски ми се.. поранешен тип, ко во другиот век да ги носеле
девојки едно прашање дали продавницата за чевли што е во рамстор тип топ има некоја web страна или пак на facebok ако има ве молам дај те ми линк позз
Чевли по нарачка прават во Kуманово , знам 2 места , човекот што ги прави се вика Баже и јас знам дека ти ја мери ногата и според твојата прави , сега за 34 не знам а 35 знам дека имаше јас имам правено , мислам дека цената беше 2200 за салонки а за други не знам , другата се вика Бисера така некако беше они имаат и продавница за чевли а прават и по нарачка , тука цената не знам колку е , исто така порано правеа сега не знам исто од Kуманово Биба шус и имаат и продавница еве ти линк од фб не знам кај нив колку се двожат цените ама мислам дека се поскапи од кај Bаже http://www.facebook.com/BibaShoes?fref=ts
овие се правени за принцези, лилави и пуфкасти мх мх да не ги има некаде у продавници забележано некоја?