Девојки многу ме интересира што мислите за чевлите кои повторносе враќаат во мода ... Без платформа... еве неколку (Неможев да најдам поубави слики )
девојки многу ме интересира дали некој знае каде да најдам штикли со златна платформа како овие !! немора да е толко голема платформата ама нешто вака да бидат слично и да не бидат над 3000 илјади
сакам да носам чизми ама рамни,посебно важно ми е да се квалитетни и удобни. штикли носам во свечени пригоди само Иначе оака за опуштена прошетка низ град носам патики и рамни чевли
Пошо темата СДП е заклучена, ај да пробам овде да прашам. Каде можам да најдам перничиња за штикли, како влошки за чевли што се ама подебели кај петата и основата на прстите... Ако сте виделе некаде да ме упатите и која цена се отприлика? како не си купив прелани за Америка кога бев, таму на секој ќош има и за џабе пари
Се е до вкус, ама треба да имаш малку осет за мода и да знајш дека модата од порано се врајка..така да чизмите се утра модерни
Ако нешто не ни се допаѓа, не значи дека од мода абер немаме. Олабавете малку. Spoiler http://www.hudsonshoes.com/
значи девојчето нагласи дека му изгледат старински чизмите, по тоа заклучив дека не е многу по модата иначе во случајот незнам кој треба да олабај...