оди во Аванти, има колку сакаш и мислам не се поскапи од 1000ка преубавииииии низ скопјево случајно да не има нешто слично?
*според мене како модно правило штиклите и ташната треба да се усогласуваат ( се разбира во зависност од можностите ) - можеш да искомбинираш кремасти штикли и кремасто плико - црвени штикли и црвено плико
Decki kaj da najdam kvalitetni a kozni cevli vo Sk, cenite da ne bidat previsoki, da receme od 1800 do 2500. Baram konkretno oksfordki. Ako znaete isto kaj se prodava na bargala stip cevli vo Sk bi bilo super
Во уличката позади Собрание, веднаш до Краш, продавницата се вика Свон Шус, и имаш и на баргала и на биана.
Можеби коментаров не е у склоп со темава али сакам да ве прашам, си купив 15ка штикли на платформа се ово-оно и сега таму коа ги пробав таман, дома коа дојдов кнап, ми направија жуљеви одма а коа пробав 1 бр поголеми ќе ги загубев негде и сега една пријателка ми кажа да натопам крпа да ја ставам во нив и да ги ставам во замрзнувач пола саат ќе се подраширеле малце.. или можеби нозеве ми се отечени од шетање па не ме собираат ваше мислење?
тоа ќе прашав и јас само мене што ми асе 13цм и носам 38,5 бр а зедов 39 и сега ме убиваат кај прстите на левата нога.дали е ова само на почеток додека да ги разгарам или...?ви се случило ли на вас истово? тоа со водената крпа и замрзнувачот поубаво не пробувај не фукнционира.јас со најлони вода пробав па пак ми беа исти.
да се разбереме на Бијана чевли/штилки до 2500 нема може само имитација да си најдете за таа цена.едни секојдневни штикли на Бијана се 4000/4500 најмала цена.знам другарками се заеба многу со оваа бијана од толкав мерак по нејзините штикли си купи бројче помало зашо и го немаше бројот па сега за матура кје носи стари штикли. Спојлер и пази ја комбинацијава праска боја скоро портокалова боја фустан,тегет плишани штикли и крем лакована ташна....шта речи...