Dobiv na poklon shtikli ama za zhal golemi mi se gi prodavam ako ima nekoja zainteresirana slobodno neka pishe cena 700 denari
како можам да ги направам вака штикли. и каде може да најдам циркони вакви? Да ги шијам цирконите не верувам, ми треба јако лепило?
Вакви циркони има каде шо се продаваат,конци,петличиња,и да со лепак неостик некој таков ке си ги залепиш,ама на некој постари дан си ги уништиш
Неостик би требало да има во продавници за алати,ама не мораш со таков и секундарен некој поубав бизон на пример,и тој на исто место мојш да го најш
Ако си од Скопје има до зградата на Зоил сега Кјуби осигурување една мала продавничка за циркони, бисерчиња, шљокици итн. во разни бои. Однеси ги таму и тие може ќе се нафатат да ти направат. Мене ми го направија ланчето за свадба таму
Девојки денес мајка ми од друг град ми купила салонки за утре. Бројот ми го има погодено, но многу ме стегаат напред кај прстите. Цел ден шетам со нив дома, но никако да се олабават. Како да ги олабавам ? што да правам ? ептен ме стегаат и плус неможам повеќе од 10 минути да одам со нив, многу ме болат нозете. Инаку јас не носам штикли. Само неколку пати имам досега носено. Спојлер Се извинувам ако ова не припаѓа овде. Незнаев каде да напишам.
Дали бил некој во новиот трговски Капитол во продавницата со чевли од колекцијата на Парис Хилтон? Ме интересира какви се цените.
Се надевам дека некоја знае како да ми помогне, значи чевлите кои ќе ги носам вечерва се класични салонки, точни ми се, но заради хулахопките чувствувам дека ќе ми испаднат... Има ли некоја девојка идеја како да не ми испаѓаат, што да им ставам, некако да ги подглавам...
Памук, тоалет..епа поарно лепак стави. Нема шанси, или не ти се скроз точни чевлите или си ги утнала хулахопките.
Купи си влошки за чевли, мене ми помогнаа. Имам и јас проблем со левото стапало, за цел број скоро ми е помало од другото и влошка една ставам и супер ми е.