Имам земено лани и беа некаде околу 200 ден. Не би сакала да ти дадам лажна информација, ако знае некој слободно нека се надоврзе. Исто така има и лепенки кои се ставаат од внатрешната страна на обувките. Можеби тие ќе бидат подобра опција - зависи колку се високи потпетиците, сепак ќе треба да можеш да одиш со нив.
обожаааавам чевли со високи потпетици, тенка штикла, дебела штикла, ги имам многу, во различни бои, за зима имам и три пара чизми со дебела штикла, еден пар до глужд и еден над, а последните височки, црни до колена на убава дебела штикла, убавини, од Офис шус, ги платив дебело али бар се квалитетни и ќе ги носам долго.. најмногу гледам да ми се удобни, кога земам чевли кои што планирам да ги носам една или пак две сезони, или чисто да имам за менување гледам да се удобни и со добра цена а за елегантни чевли давам добри пари ниски те балетанки и слични не сакам и не носам, патичиња носам за на факултет кога е убаво времето, и понекогаш сандали,
Незнам каде да го поставам прашањето ако не е за тука префрлете ме во соодветна тема.. имам чизми антилоп ама антилопот е искинат на некој места се гледа штофчето доле,како и дале може воопшто да се поправат?
Feminki kade niz sk da najdam nekoi dobri cizmi na debela stikla za sekoj den? I kolki paricno ke me olesnat?