Магијата на сопствениот стил е во модерната класика и обичност на истата. Обожавам и сум фан на класичните чевли, секогаш комбинирани со малку побогат и помодерен дозајн на облека или сеедно пак би кажала класика и едноставност. Овие модели се едноставност и комбинација со било каква гардероба, совршено би се вклопиле во се а притоа инспирираат на совршеност и уникатност.
Имам прашање, носам обувки број 41, понекогаш и 42. Каде можам да најдам штикли тој број, освен во Њу Јоркер, некаде во Скопјево? Благодарам однапред.
O Obozavam cizmi so niski potpetici za ovoj period koj ni pretstoi, esen e moeto godisno vreme kade sto mozam navistina da uzivam vo toa sto nosam
Po nekolku meseci mi e svadbata pa ne znam za kakov model na cevli da se odlucam spic,platforma,srebreni beli so cirkoni ...malce pomos ako mozi?
Se izvinuvam za latinicata nemam kirilica na tabletot....Zhenski samo da ve prasham da ne znaete dali postojat vloshki za ako chevlite ti se golemi za 1 broj i ako znaete kade mozham da nabavam? Pojasno da kazham da gi stavish pa da ti bidat tochni
Ovde kaj nas imaat samo sto gi imaat vo magacinite bidejki e golema brojka i ne se trosat,pa bi trebalo i vo sk da ima prasaj si pozz
Постојат едни такви силиконски се страваат на крајот на чевелот кај прстите,ваш носев такви пред некоја година на едни балетанки тро поголеми и супер беа, ама од кај ги купив ич не ми текнува
@Dzulija* ако свадбата ти е во снежните месеци, јас на твое место за 'надворешните' активности како матично, сликање и сл. би зела некои кратки затворени чизмички со ниска штикла, а за хотел/ресторан некои удобни на штилка, елегантни или салонки но пред се удобни и модел кој и понатаму ви можела да го носам. Мојата свадба беше во лето и си купив кожни на штилка, бели и си ги износсв после тоа, еве 5 години потоа и уште ги имам и ги носам ( мада не сум љубител на штикли). И најважно, ако можеш да фи пробуваш со фустанот, зошто некој сантим плус минус игра многу улога, да не ти излегуваат цели чевли од под фустан ако ти е многу висока штиклата/платформата, или обратно ако е прениско да го газиш фустанот.
прашав во друга тема ама дега гледам дека тука било вистинско место, дали знаете каде е преселена, ако воопшто постои сеуште, продавницата за чевли 4-ever што пред околу една година беше на рекорд до специјал., жито лукс...во тој ред.
Мислам дека такви броеви имаш во Зара... Види и на нивниот МК сајт, мислам дека пишува која модел кој броеви ги има....