Mislam da nasekade ima sega popusti Peko, Adams, Biana, Bata, Svon shoes, Polini.... E sega kolkav e popustot
PS. Ima edna prodavnicka vo Gtc sto gleda nakaj zena park ima skaj no imaat I kozni mnogu ubavi I po pristojni ceni, denes bas ko da vidov da I tamu ima popust..
Ne ne Dora, ete I tamu imas sugurno popust Vidi prosetaj po redot golema prodavnica e imaat I tasni, ima uste edna ali mislam da tamu samo skaj se
Imam prasanje za maski cevli. Soprugot mi nosi 47/48 i odvaj uspeva da najde nekakov model niz Skopjevo. SIgurno nekoja od vas ima brat/soprug, prijatel koj e od povisokite,pa bi ve zamolila da mi dadete info kade se snabduvaat so cevli. Guliver vo GTC e proveren, i nemaa nisto osim elegatni obuvki.
Имаше огромни бројчиња на машки чизми, сега намалени од 7500 на 2500 (отприлика) во Спорт Висион, па видете таму.
http://www.bershka.com/mk/shoes/woman-sale/all/zipped-flat-boots-c1010052062p6159202.html дали некој ги има,убаво ли изгледаат на нозете и квалитет?
Девојки носите ли чевли на полна пета? Јас ги немам облечено од лани,а немам видено ниту една девојка да носи
Jas sum luda po visoki spicesti stikli I toa Najcesto vo crna kremova I crvena boja.Bas mi izgledaat stilski i mokni.
Јас до сега имам купено неколку пара чизми од Баргала. Од сите сум презадоволна, квалитетни се, си ги носам со години, не се мрднати.