Девојки дали има купено некоја од овие два вида на чизми од Runners? Мислам дека се стара колекција, сега се на попуст, па ме интересира дали се водоотпорни и дали се топли како што треба за во зима
Јас ги имам првите, удобни се внатре и океј за топлина ама не се водоотпорни. И мноооогу се лизгаат. Значи никако купување
Имам паднато со нив и тоа на не толку лизгаво и се држев за рака за да успеам да изодам. Абе ужас хихих. Инаку погоре пишав ellesse водоотпорни се?
Па би требало да се, мислам дека се поквалитетен бренд од Ранерс, утре ќе одам да гги пробам и ќе прашам...
Zdravo me interesira dali nekoj ima iskustvo so adore i extra shoes, vcera slucajno na fb gi najdov i prodavaat nekoja kopija na planika,im pisav mi odgovorija deka se turski e sega za 2500 den ne deka ocekuvam neznam kakov kvalitet no barem edna sezona da moze da se nosat,pa ako nekoj kupuval cekam da mi kaze pozz
Бев, тие што ги гледав не беа водоотпорни околу 1800ден беа, има други околу 3000 водоотпорни,ама не ми се свиѓаа на изглед..
Не можам да живеам без високи потпетици...ги имам преку 100 пара .... Многу ми е важен квалитетот, одот и изгледот на чевлите. Имам сериозна колекција на обувки и уште не ми се доста!!!!
Кај нас во градов барав ваква штикла, но се црни има, а мене ми треба црвена. Дали знаете каде во Скопје би можела да најдам?
zavisi sto ke najdam...sakam visoki,niski, so stikla,bez,balerina, crni a za na prolet da se vo pastelni boi