@Anyeska побарај персин на фб. Вршат достава. Гледав пред некој ден вакви исти во неколку бои. Само не знам колку се квалитетни и удобни.
Девојки купив нови штикли и го носев за на свадба, ама нозете лом ми беа, плускавци ми излегоа. Има некое решение или така бескорисно ќе стојат?
Не се откажувај така лесно. Првото носење знае да е незгодно особено ако цела вечер си била на нив. Оправи ги плускавците и обиди се повторно, но овој пат на пократко и со можност да се пресоблечеш штом осетиш дека ти пречи. Ако после два три обиди не оди, тогаш ќе ги отпишеш.
Zdravo feminki dali znaete vo koja prodavnica niz skopje sto e dosttributer na Biana prodava cevli so najniska cena
Девојки гледав едно видео каде во чевлите стават кеси со вода и све во фрижидерот. е сега тоа делува за раширување или да се стегнат чевлите.
Влага и фрижидер се практикува за ширење. Ама мислам дека тоа само за кожни делува. Незнам за другиве вештачки материјали дали може да помогне.
Итно е, битно е... Ги има видено некој во живо како изгледаат? Конкретно сребрениве. Битно ми е да се квалитетно изработени, да не се, шо би рекол дм, ко алуминиумска фолија да ги обложиле одозгора.
@senza.parole за цената искрено добри се. Не се многу цврсти, т.е. ќе бидеш малку повнимателна за да ти потраат подолго. На нога пресекси изгледаат
Леле дечки кажувајте каде можам да ги најдам. Не сум сигурна ама мислам дека ги сретнав на фб по нашиве страници. Вчера се утепав барајќи неможев да ги најдам. Ако ги имате видено негде во било кој град кажувајте лудувам по штикливе
Мислам дека ова е сликано во Смики shoes, дека сите слики се на истово место Побарај на фб Smiki Fashion Shoes, и прати им ја сликава прашај си. Можда сум и грешка, ама пак прашај.
Каде можам да најдам металик сребрени или златни не многу нападни и шљокасти сандали на штикла и да се елегантни бидејќи ми се за свадба на поблисла?