Ленче немаш среќа. Останати се само 38 од моделов. Имаше и други со пониска штикла (четвртаста, погломазна). Другите скоро сите баајги повисоки.
Девојки, јас не носам штикли нешто премногу, имам едни како сандали во црна боја и едни кремасти лакирани салонки што не ми се баш удобни и не верувам дека ќе ги носам многу. Сега видов едни други салонки кои ми се допаѓаат па сакам да си ги купам, но не знам дали да земам крем или црни. Ваше мислење? И двете бои се лесни за комбинирање но сепак не можам да се одлучам.
Кремасти ќе одат и на темна и на светла облека. А црни некако не ми одат со светла облека, делува грубо.
Ако си во можност, земи си црни и кремови. Со овие бои нема да погрешиш во комбинирање. Штом ретко носиш штикли, а ти се допаѓаат, ќе имаш за секоја сезона.
Овие се од Биана мегутоа ги нема веќе,нема ни во Зара дали некој може да ми каже каде би можела на др место да најдам?
zeenskii dali nekoja negde niz sk ima videno vakov model na cizmii niigde nemozam da najdam a 1000e ne mi se za davanje https://www.mytheresa.com/eu_en/bal...her-cut-out-boots-757825.html?catref=category
devojki dali nekoja od vas ima iskustvo so Giuseppe Zanotti shtikli? Razmisluvam da idam do Milano da gi kupam pa mi treba mislenje