@ванилала Нема таков модел балетанки во кремова боја во Jani&Jani каков што бараш. Едноставни модели лаковани балетанки има во продавницата на Biana shoes (бараката) во пролазот кон Жена парк по цена од 900 ден. Но, не знам дали има кремови. Провери таму.
Имам проверено. На Биана приближно имаат само онаа боја пудра повеќе накај розево Годинава низ продавниците има премал избор на балетанки, не знам зошто така...
Купувал некој чевли на primke? Во Мега фешн има интересни ама не сакам само безвезе да купувам ако се за една употреба.
Девојки дали знаете каде можам да најдам вакви штикли или слични но со подебела штикла освен во Лусидо или Тенденз или пак некој што би можел да ги изработи?
Разгледај само да не се оштетени пред да ги купиш и немаш гајле. Облеката во Мега Фешн е од аутлети или исфрлени модели кои не одговарале на стандардите на квалитет. Имаше едни од Манго пролетта, исто во Мега Фешн, супер беа чевлите ама цели изгребани
Devojki kaj mozam da najdam vakov ili slicen model? Nema 38 vo Persin prasav a bojava tocno vakva mi treba..fala :