@Svetoslava Мислам дека веќе почнаа да ги ставаат пролеттните колекции, па така можеш во било која продавница за чевли да провериш, пр. во Биана на Фејсбук гледам имаат истакнато веќе албум за новата сезона, а еве што има од трендовските продавници: Спојлер: Предлози Зара, 1500 денари Зара, 2000 денари Бершка, 1500 денари Манго, 1500 денари Манго, 2500 денари Но, ако го ставаш комфорот пред изгледот, јас лично би ти препорачала да си земеш балетанки од Скечерс, ваките модели: На нога стојат многу фино, а стапалата ќе ти бидат одморени 24/7. Спојлер: Skechers За балетанки од поелегантен тип, а да бидат покомотни, мислам дека од Биана не се лоши
Девојки, еспадрили некаде низ Скопје да има дали сте виделе, ја не можам да најдам? Ми треба за брзо, може и најобични, најевтини, и од пазар да се не е битно.
Гледав еспадрили во страдивариус..каде што стојат фармерките веднаш под нив ако одиш натаму ѕирни ги..мене многу ми се допаднаа и весели бои имаше
@Девојка999 Еве ги од Страдивариус: Спојлер: Страдивариус 1600 денари 1600 денари 2300 денари 2300 денари
Феминки денес земав чевли за поклон од јаnni&janni во кисела вода .Дали знаете дали вршат замена на број доколку не се точни,заборавив да прашам.
Девојки продавам два пара штикли, високи се 12cm, едните се црни, другите крем. Носени се само еднаш, ги продавам затоа што ми се високи. Купени се од Lady shoes 1750ден, ги продавам за 1000. Може да ми пишете лп и ќе ви пратам слики. Доколку постот не е за тука може да го избришете
Девојки пишете што носите од чевли во овие меѓу-периоди пролет-лето во врнежливи денови, ни е за балетанки ни е за чизмички, јас носам патики најчесто но не можат да се вклопат со секаков outfit...