Zdravo Devojki imam mala noga a sakam da si kupam nekoja stikla do 5cm no imam mala noga Dali nekoja od vas poznava cevlar ili kako da kazam vo samata prodavnica da zema I merka iii pravi stikli ili cevli nevazno po merka tuka negde niz skopjevo???Vi blagodaram odnapred
Ретко купувам штикли, но кога ми требаат единствено наоѓам бр 35 во продавниците за обувки на Бит пазар, кај Рампа и во Шантел во ГТЦ.
Дали може да се смени само штиклата, имам тенка а сакам подебела малку? Ако е возможно пишете ми каде да се обратам.
Може да се смени само да биде иста висина на штиклата.Сум менувала ,една комшика ми ги носеше кај еден чевлар низ чаршија .
Дали некој знае од каде можам да порачам ваков модел со достава ? Сегде каде што имам видено се циклама боја, сини, жолти .
Зависи колку сакаш да ја скратиш ,еднаш прашував ми рече еден чевлар дека не може зашто падот на чевлата ,сандалата или што и да е одговара за таа висина на штикла .Ако се скрати ке се деформира самата чевла и ке се крене нагоре.А ако се работи за ортопедска платформа ,може .Прашај си ,во секој случај.