Здраво, дали сте нарачувале од Lusido shoes и како сте задоволни? Броевите како им се, бидејќи се турски, па ме интересира да не се помали? Инаку носам 35, затоа прашувам.
И мене ме интересира, и јас носам 35 па сакам да знам дали е мал калапот за да земам 36. Маки наши Немаат во Скопје, само во Тетово.
И јас да се пријавам во клубот 35 . Дали имаат продавница во Ск каде што може да се видат моделите и да се проба? Скептик сум за online порачка, особено за обувки.
Здраво.Некој да ми даде идеја за сандали утре планирам да си купам ама не знам какви, а високи сакам.Убаав ден
Прашај во Стара Чаршија. Мислам дека и некои од фирмите што изработуваат обувки прават по мерка, но не знам кои.
Фала, бев во чаршија, но немаат. Пробував во белмондо во гтц, прават по нарачка. Калапот на сандали ми одговара, само да го одберам моделот.
Имам купено еднаш чизми на висока штикла, ги носев неколку години а не ги платив скапо околу 2 000 ден мислам Shevro shoes Види на инстаграм. Квалитетни се колку што ми имаат кажувано
На битпазар на тезгите сум видела вакви и по продавници за небрендирани обувки, можно е и да не се некој модел.