Јас имам неколку балетанки земено од Глечер и ги носам ндколку години преудобни се.. Чизми уште немам земено инаку имаат продавница нивна во Куманово и поевтино е таму за разлика од ГТЦ.
Дали имате искуство со posh.shoeshop? Ги гледам на инстаграм стално, па се мислам дали да купам чизми од нив.
девојки како би ги искомбинирале чизмичкиве? дали би ги носеле врз фармерка или само со нешто кратко? јас имам вакви од лани на подарок ги добив и ниту еднаш не сум ги облекла бидејќи не знам како се носат ..
Можеш и со фармерки, само да се темни. Темен тексас, темно сиви или црни. Можеш и со сукња, фустан и не мора да се кратки. Исто така би одбрала темни бои и би додала проѕирно црни хулахопки. Еве некои идеи што ги најдов, приближни на мојата замисла Спојлер Јас би одбрала само неискинати фармерки. На ваков фустан би ги додала проѕирно црните хулахопки.
Deckii dali znaete kade bi mozela da najdam motorski cizmi? Mi trebaat za zimovo ve molam helpp motordziski*
Задоволни ли сте од обувките од Nine West? имам штикли од поодамна убави ми се. Сакав и чизми зимава да земам ама не беа баш ефтини, околу 7000 беа..