Каде да барам згодни чевли. Земав потпетици, ама ќе ми требаат и други бидејќи ќе ме болат нозе. Мислев балетанки, но не знам. Сакам чевли на полна пета да најдам. Во пеко немаше...
Ми требаат црни сандали со едно ремче кај прстите и на закопчување со ремче штикла 10 сантими. Каде можам да најдам ака квалитетни да се и да бидат комотни за носење цена не ми е битно. Ве молам помош
Дали знае некој во куманово како се викаше продавницата за женски кондури што се диста квалитетни и соленки во цена, не ми текнува во моментов
Јас имам исти вакви, ги купив од една продавница на битпазар одма до сара фешн незнам точно како се викаше ги купив зимото околу 1400 ден ги утепав од носење и имаше и други бои, провери може фа ги има уште и да си ги купиш зс поефтина цена
Зимото купив чизми и кога почнав да ги носам видов дека имаат некој чуден мирис, мислев дека се нови и ај викам ќе исчезне ама ги носев неколку пати и еве уште мирисаат..инаку не се некои ефтини па ај да речеш, 80 евра ги платив, пишува дека се кожа ама што кожа ќе е тоа што цела просториа ја умирисуваат кај што стојат? Чаре некое, што да им правам?
Pier One, од Италија се купени незнам дали ги има во Мк. Ќе пробам со сода ама тешко дека ќе помогне, самата кожа мириса така, не само внатре, целосно.
Природна кожа знае така да мириса, имам почувствувано од јакна. За жал многу тешко се одмирисува, но пробај подолг период да ти стојат на отворено, а не во кутија.
Дали некој има нарачувано од gizziatrendbags_shoes на инстаграм? Гледам неколку блогерки ги рекламираат и прават наградни игри, ме интересира дали се квалитетни?
Дали некој има земено сандалки од Ipanema? Ме интереси удобност и квалитетни дали се? И за Bellmondo некое инфо, гледав имаат интересни модели.