Stikli nosam po cel den ali dur da se naviknam mi trebase godina sega sakam patiki nekoi taka po ne sportski tie sto se vo trend sega so stiropor gumata dolu nekoj da ne znae kaj mozat da se najdat
Zeni sto sakate da nosite stikli a ne mozete sakam da nosam ama poveke od polovina cas i tolku nozete tapan ima nekoe care? Nekoja so vakvo iskustvo?
Пониски и поудобни, најчесто кога е многу висока штиклата а нема напред платформа може да ти се укочи стапалото Ако сакаш високи, напред платформа да има, ако сакаш пониски битно да ти се удобни кај прстите и не би требало да имаш проблем.
Некој да не има чевли од она curiousmacedonia, што прават кожни чевли по нарачка. Ме интересира броевите како им се?
Здраво девојки, како ги чистите вашите чевли од превртена кожа? Ако некој има искуство со adidas falcon патиките ако може да ми каже како ги одржува бидејќи на моите после перење се појавиа флеки на превртената кожа кои никако не сакаат да излезат. Фала ви
Конкретно за истите не знам, ама има спреј за превртена кожа на Илирија по маркетите. Имаш безбоен и црн. Превртената кожа не се одржува со вода, заради тоа се флеките.
Здраво девојки,имам едни штикли-салонки(напред шпиц) ,поголеми ми се за еден број.Дали проблемот би го средиле некој тип на влошки(со мемори,силиконски или сл.)? Не сум носела до сега штикла со влошка,затоа не знам.
Незнам колку ти се поголеми, ама јас бидејќи сум меѓуброј, а шпиц чевлите се специфични, најчесто го купувам поголемиот број и со силиконски кои се само на предниот дел го средувам проблемот. Со цела влошка постои веројатност да ти се плитки па да ти излегува ногата.
Дали некој во скоро време нарачувал од Молини на фб, има сандалчиња убави и не се скапи само не знам дали бројчињата им се реални
Јас вчера нарачав, денес ми пристигнаа. Бројчињата ја би рекла дека се тука некаде. Конкретно ја зедов штикли (штиц) и поголемо бројче па дури ми излегува ногата.
Можеби превисочки носиш? Јас морам да носам штикли ради работата, иначе не би, а и не сум најстабилната личност на планетава, само преживувам во Страдувариус други не се ни осмелувам да купам знам ќе прилегнам во првите 5 минути носење, иначе штиклите од Страдивариус не знам што е со нив ама преудобни се буквално можам да трчам во нив и после 8ч минимално ме болат нозете, не се нешто највисоки 7-10цм што мене ми е сосема доволно, не знам дали ги имаш носено но може да пробаш.
Можеш да ги погледнеш и штиклите во продавницата Shantel. Ако се уште постои продавницата во ГТЦ (не сум сигурна пошто не сум била одамна), оди погледни ги моделите бидејќи мене лично ми се покажале најудобни. На штиклите кои ги имам земено пишува Perla. Со цени тогаш исто беа околу 1000-1500