Чизми не сум купила досега, но патики и ниски чевли имам 4-5 пара, одлични се. Пред некој ден видов во гтц дека им трае попустот 30% на старите модели. Штета што се соленки цените, па си ги дозволувам само кога има снижување.
Како да исчистам (да ги средам некако) изгребено на лаковани чевли? Дали постои начин да се отстране гребнатината?
Отвори на инстаграм bodyline outlet имаат сега кондури од биана на попоуст праќаат и по карго. Ако си од Скопје оди во Буњаковец им е продавницата карши градежен. Немаат многу избор на броеви ама се наоѓа по нешто, а се на доста попуст. А ГТЦ горе карши Џино има и аутлет ама не знам како им одат цените. Доцнам со одговоров ама сега ти го видов мислењето.
Мислам дека е во Чаршија, поточно на еден од излезите накај Бит Пазар. Ако не се лажам и на Рампа ја имаше, ама не сум сигурна.
Ja nema veke na Bit Pazar taa bese na vlez na carsija ama od bit pazar koga odis.Ni na Rampa ne postoi veke Sega samo online rabotat
Имаат ли продавниците на битпазар што се на главната улица фб или инста да видам што чизми имаат? Освен џино кори, биана, кои други низ центар продавници ги предлагате за до кај 1500,2000ден чизми
Предлог продавници каде можам да купам кожни чизми на штикла кои ќе бидат и удобни? Само не Биана, моделите не ми се допаѓаат воопшто.
Пеко, баргала, смики...? Обично си наоѓам добри чизми за поевтини пари (во споредба со странски брендови)
Zenski aj za malce pomos! Dali znaete nekoja stranica od int za obuvki so raspolagaat so br 41? Baram ama ne mozam da najdam sve e do 40 :/