Највеќе носам чевли на високи потпетици, и преку ден за на работа и навечер за излегување. Задолжително да се природна кожа, најважен ми е квалитетот и стилот пред цената. Дизајнерски штикли ми се посебна љубов.
Jas imam slicen model na ovie , i mn se udobni bash si gi sakam , inace modelov e top elegantna salonka vo sekoja kombinacija
Вреди да се инвестира, малку се поскапи, ама со сигурност ќе ги носиш многу години. Јас со години ги носам и како нови се. И лесно се комбинираат со се'.
Zdravo devojki! Bi ve prasala dali imate naracuvano cizmi? Predlog strani I dali ste zadovolni? Vi blagodaram na odgovorot
Devojki od koi prodavnici za stikli ste zadovolni sakam crna stkla nesto vakvo da ima ubav pad nogata bidejki tie sto gi imam od avanti i sl prodavnici ne mozam da gi nosam voopsto, dokaj 3000 den
Вчера случајно влегов во Nine west баш имаше ваков тип на салонка по 2200 ден ама други бои, сега дали имаше црни незнам, ама од таму кондурите им се многу ок за носење, квалитетни се. Исто види Еми Биана по 2600 ден има убави салонки..
Јас имам нарачувано од тука: https://schuster-store.com/ Пред да нарачам си имав купено два модели од кај нив така да знаев за бројче. Ептен задоволна од квалитет.