Дали случајно некој знае каде можам да најдам штикли измеѓу број ? Голем проблем имам , носам 36 ипол .. за скоро сум на свадба и 37 ми е големо и неудобно а 36 мало и неудобно .. Ако може да ми препорачате или онлајн страници бар .. Благодарност унапред .
Каде да најдам удобни штикли во Скопје? Бев Пеко и Биана ама не можев да најдам модел и боја која ми одговараат. Нине Вест немаат бројчиња. Кажете ми други места.
Леле мене штикли и удобност не ми идат баш рака под рака, ептен ептен ретко се наоѓа калап што ми одговара, ама тоа сум јас. Да видиш во Белмондо или во Марвел, имаат ми се чини повеќе избор, барем за бои. Или евентуално Марија Шуз?
Каков е квалитетот на чевлите во Carnival? Конкретно ме интересира за сандалките, имаат убави модели, а не се нешто премногу скапи. Споделете искуства
Дали сте задоволни од Nickel Noww? Имаат страна на фб и ми се допаѓаат моделите и тоа што е домашно производство, но ме интересира каков е квалитетот?
Од Ipanema се најудобни некогаш што сум ги носела сандали, без ранички околу стопалото. Дефинитивно најдобри, сега и папучи ќе барам за плажа.
Може да споделиш од кои модели си задоволна? Се мислам јас какви да си земам за на плажа и за искачање са ги уклопам
Сакам онлајн да нарачам timberland. Дали броевите се регулар како на останати или е нешто плус минус број (ко Адидас да речеме)
Подруги се малце, јас адидас носам 38 а тимберленд 37, најубаво да си пробаш од нивниот калап па да порачаш