Каде да најдам сребрени салонки ? Исто така барам убави балетанки со машна. Гледав по фб ништо не најдов..
На бит пазар поточно делот женски пазар (карши атлантик) има преубави модели јас од таму си земав со нормални цени се
Дечки . Треба да купам чевли за невеста. Сакам салонки обични..ама се мислам за бојата. .има врска ако се пример крем? Да ги износам и после барем
Има многу странички. XL shoes, Кронос ТРАДЕ, Персин и такви каде што има многу избор, плус за 1000 ден можеш 2 пара да си земеш. Секако, квалитетот не е сјајен, ама за толку малку пари - ВРВ. Ако сакаш поквалитетно нешто, баш како што ги опиша ти имаат Шустер, Глечер, Биана сигурно. Јас златни од Шустер зедов на попуст за 1100/1200 ден со минијатурна штикличка и презадоволна сум.
Веќе 3 години нарачуваме од кај нив чизми, чевли дури и влечки. Презадоволни сме. Нивно сопствено производство се, чиста кожа, и пристапни цени.Доста удобни. Ги препорачувам!
Па и белите се многу убави , после со се ќе може да ги комбинираш , додека лила малку по тешка е за комбинирање.
Ги видов и овие ама мислам со олку ниско ремче дека ќе ми ја скратат ногата визуелно, како да кажам А инаку и белите се убави да, ама друга ми е маката, заковни ќе сме а малава има таква боја фустанче, па сакав барем чевлите да ми се такви бидејќи ќе носам црн фустан, а не можев да најдам таква боја фустан да си одговараме или лила и со сребрени детали па да стаам накит сребрен
Na koja strana na biana shoes direktno niv da im pisam za edni cevli. Vo nekolku prodavnici na biana prasuvav i online po dr gradovi gi nemaat. I gledam na biana shoes ima nekolku strani nez na koja da pisam, dali uopste ke mi vratat. I kaj se najeftini dali znaete? Kaj nas vo grad, se iZgor, istite se za nekoi si 500-700 den poeftini sto aum
Баш такви со врвки на лила имаш на Зара само Темна лила, а без ништо напред и без ремен светли овие под нив ги види.