По онлајн страниве цело време веќе гледам чизми објавуваат уште од крај на август, така да може и да имаат, не е рано.
Дечки здраво! Имам проблем и неможам да најдам високи чизми но пошироки во листовите да се сакам да имаат луфта малку (листот ми е 40цм во обем). Нешто во овој стил како прикачените слики. Дали знаете каде можам да најдам? Ви благодарам!
Здраво девојчиња, да ми предложите некои продавници во Скопје за штикли со пристапни цени или online страница
Во биана да видиш таму се продаваат со бројчиња во обем а и квалитетни се, вредат за парите Дали имате порачано чизми од Молини и дали сте задоволни?
Јас лани земав. Едните ептен ги изнаносев, меки и удобни (моделот со мало дебело штикличе и со врвки) - само камел боја А другите високи, ама без патент и јас што имам тесна нога па имав мака со облакање. Вака за цената ок се, само внимавај на моделот.
Јас имам чевли од Curious, кај прстите ми се ОК, ама јас имам потенко стапало Пиши им ги твоите димензии, би требало да ти помогнат.
Истиот проблем го имам, биана нај тесни чизми имаат... иначе мибпредлижија на чевлар како клин да се вметне на чизмите иначе онака не сум сретнала точни чизми
Сакам само да ве известам за Nickels NOWW, никаква професионалност од нивна страна, тотално разочарување. Нарачав чевли со ќеф за моите за роденден да им направам изненадување, ми испратија тотално погрешни модели, им пишував цел ден за замена (пред тоа ми нагласија дека може замена и за број и за модел) само на seen ме оставаат не сакаат воопшто ни да ме услужат ниту ми враќаат било каква порака. Прашав многу луѓе исто ми кажаа дека за да им купиш одма те служат а за нивна грешка воопшто не враќаат само битно им е да ги земат парите. Тотална катастрофа, никогаш повеќе нема да ги препорачам.
Здраво, дали сте виделе вакви чевли во Скопје? Најдов во продавници надвор од ск онлајн, меѓутоа морам да пробам.