Јас имам мнооогу слаби нозе и од колено малку кривички.. Секогаш имам проблем со обувки. Не ми стојат погломазни патики,чизми. Летно време успевам да најдам нешто што ми одговара, но со чизмите имам огромен проблем. За излегување носам чизми над колено и ок сум, но пример за на работа сакам чизми до глужд и никако не можам да најдам. Се се со огромни ѓонови, големи, тешки, гломазни и воопшто не ми стојат. Уште повеќе ми доаѓаат до израз нозете. Денеска барав во Офис Шус и низ сити мол, не најдов буквално ништо што може да пројде.. Совет, каде можеби би имало помалечки чизмички, многу се нервирам веќе, смрзнувам со патики..
Леле ама се изнервирав...во понеделникот порачав чизми од Марија шус по регуларна цена и денес гледам 20%попуст. Малер.
Devojki, imate li videno nekade vakov model na potpetici? Gi ima vo zara , no so cirkoni. Na drugi online strani?
Девојки, би сакала да ги слушнам вашите препораки за онлајн продавница за чевли каде има добар избор на чизми. Фала
Јас кога сум купувала имало попуст и во продавница, баш од таа кај Универзална. Сега не знам точно како им е попустот. Ама кај Универзална им е затворена неколку месеци.
Феминки, Ми треба совет Купив рамни кожени чизми, без врвци или патент, кои само се навлекуваат на ногата, со ластик од страната , т.е од двете страни. Е сега, првите што ги земав беа еден број помали од мојот вообичаен број, и моделот што го пробав во продавницата (дали дека веќе разгазени) ми беше точен. Парот што го земав, на неколку носења, и по подолго време не се отпуштија и последното носење дури и пликови ми се јавија и кај прстите ми беше ужасно тесно. Должински беа супер, ама решив дека ми се мали и зошто моделот многу ми се свиѓа, си порачав еден број поголеми. Денес ги земав, супер се во ширина, се е на место во пределот на прстите и напред воопшто, но кај петата ми се широки, односно кога одам, малку ми се комотни назад и ногата ми "излегува' нагоре, т.е имам луфта кај петата. Зглобот и ногата ми се тесни, да не речам слабички и не знам дали дебели чорапи ќе го решат проблемот. Дајте некој совет, а за друг пат ќе знам чизми без врвки да не купувам