Некој да има од овие чевли? Јас сум меѓу број, 37/38, дали знаете калапот каков е, да земам 38 можеби подобро?
Денеска видов нешто слично во Страдивариус во Сити мол, повисоки од овие. Имаше бели и крем, за црни не сум сигурна.
Здраво жемски, имате ли нарачувано од овие Молини? Имаше и едни Лусидо. Се мислам да си нарачам, многу ми се убави моделиве на сликите, само не знам за квалитет. Или кај може по Скопјево вакви некои модели да се најдат? А и што ме секира, во живо не знам дали би ми се свиѓале, како се изработени...
Zdravo zenski, kade moze da najdam udobni stikli? Skoro site sto gi imam se katastrofa, nemozam ni 3 minuti da stojam na niv.
Носење штикли е навика. Ниту едни не се удобно баш ко патика. Ама ако се мавикнеш да ги носиш нема да имаш прпблем. Пробај на почеток да не се мн шпиц напред и да не се со тенкс штикла, исто не земај ни превисоки ни прениски. Гледај да не шпарташ мнпгу по улици, туку почни по малку. Пример на раб место, дојдо со патики па облечи штикли и така ногата малку по малку ќе ти се навикне.
Molini se ok. Imam 2 para od kaj niv, dobri se. Sum orimetila za nekolku modeli deka imast skoro isti so Perla shoes, pa duri i Marija shoes.
Последен пат пред Нова Година нарачував од Гентли, ми се јавија дека ги нема тие чевли, не им била ажурирана страната. И одма после тоа го снема вебот на македонски, а барав други модели. Едни од ретките со супер избор и попусти беа, ептен ми е криво шо ги снема. Стварно, продавниците отворени им се уште?