Имаат и магацин во Центар каде можеш да пробаш и да купиш. Пиши им, ќе се договорите кога се таму. Имам неколку модели, супер се.
Се убив од барање и никаде нема. Нема кај не отидов. Зегин нема, помаливр аптеки исто, еурофатм нема. Медикус хелп на страната пишува дека има, отидов нема…. А многу ми тррбаат
https://www.facebook.com/profile.php?id=61552912366082&mibextid=kFxxJD I ovde na net ima neshto slicno slucajno sega mi izlegoa kako reklama
Ајде и овде да прашам. Сакам да ги земам овие на Белимондо, не знам колку се квалитетни. Некоја дали имате искуство со фирмава? Немаат продавница само онлајн нарачки се..
Не ја гледам сликата за какви прашуваш, ама јас скоро земав еспадрили и нозеве партал ми ги направија. Инаку и јас само позитивни коментари прочитав и затоа се решив да порачам Друго да прашам да не знаете цена на папучите во Nickels? Гледам сите прашуваат во коментар на еден не му одговориле! Не ја разбирам оваа интернет продажба а цена никаде Во порака ако прашам и не порачам следен пат ако прашам може нема ни одговор да добијам (ми се има случено со други онлајн продавници)
Девојкии каде можам да најдам најобични црни сандали на штикла? Во ГТЦ во некоја продавница дали има?