Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Чевли

Дискусија во 'Мода и стил' започната од Emilija, 11 ноември 2009.

1. FuzzyWuzzy

FuzzyWuzzy Истакнат член

Се зачлени на:
    16 јули 2019
    Пораки:
    20
    Допаѓања:
    34
    Дали знаете каде има чизми до коленици но да се широки кај листовите, се тесни модели наоѓам

2. Konstrakta

Konstrakta Истакнат член

Се зачлени на:
    17 април 2022
    Пораки:
    2.258
    Допаѓања:
    3.153
    Бендисав чизми на штикла од една косовска страна, велат 100% кожа, 100€, има достава до МК. Истите ги видов на страната на Молини, буквално, а и 90% од моделите им се идентични со тие од косовската страна. Молини крадат слики или имаат добри копии, какво искуство имате со Молини? Цената е смешки, 1499 за чизми на штикла. Да не ми дојде нешто сосема трето на врата.

3. dead.flower23

dead.flower23 Истакнат член

Се зачлени на:
    2 јули 2019
    Пораки:
    466
    Допаѓања:
    893
    Квалитет 0 имам порачано пред некоја година чизми али се гледа слаб квалитет.

4. maaraa96

maaraa96 Истакнат член

Се зачлени на:
    28 мај 2015
    Пораки:
    675
    Допаѓања:
    377
    Дали некоја има искуства со вакви штикли од Зара?

Прикачени фајлови:

5. swwetyyy

swwetyyy Истакнат член

Се зачлени на:
    26 април 2021
    Пораки:
    794
    Допаѓања:
    343
    Јас имам нарачано од таму високи чизми , изгледаат како на сликата и во живо ,но ако го очекуваш истиот квалитет како на сликата, тогаш не е , да знаеш..

6. Mishela

Mishela Модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    19 август 2010
    Пораки:
    19.016
    Допаѓања:
    81.358
    Чизми од Молини не верувам да ти издржат долго, особено ако немаш друг пар за да менуваш повремено. Можеби зависи и од моделот како ќе се покаже, моите сите беа обични ниски чизми.
    Не се кожни, а и немаше некоја многу голема разлика од сликите и моделот во живо. Барем за овие што ги купив тогаш, пред некоја година.

Онака ми се, многу повеќе ми се погодија летни обувки земени откај нив. Едни мокасини ко од антилоп, маста им ја извадив. Ги носам можеби четири години. И едни сандалки на плута, не многу високи и тие ми се погодија топ. Од чизмите ретко нешто да ми се погодило за на долг рок.

На SummerGirl му/ѝ се допаѓа ова.
  7. Konstrakta

Konstrakta Истакнат член

Се зачлени на:
    17 април 2022
    Пораки:
    2.258
    Допаѓања:
    3.153
    Не не не ми е ич за подолг рок, као за секој ден или секој втор ден. За искачање, за дотерување ми е, за чат пат