Леон има на ул. Македонија, јас сум презадоволна. Откако си купив и ги пробав и купив и на баба ми и на мајка ми и сите ги утепавме од носење
Здраво. Дали некој знае за една продавница за чевли во Скопје, некаде околу рузвелтова ми ја даваше на локација, ми излагаше по инстаграм пред неколку месеци имаа многу добри сандали, нешто поразлично од другиве каде што исти модели се вртат и не ја запамтив, сега се убив од барање не можам да ја најдам никако. Мислам дека беше нова, може и не постои веќе, ама ајде да прашам да не знае некој.. Името беше странско нешто, ама не ми текнува
Si kupiv salonki od biana shoes,ne znam dali ke se naviknam da odam so niv,ne za drugo tuku za stiklata,kako da e ponazad za razlika od drugi salonki,ne sum nosela vaka dosega,inaku se prepreudobni. Plus ma sve ova e sto odamna nam noseno stikli,sve poveke sum vo patiki. Da gi nosam po doma pa belkim ke se naucam.
Јас сите кондури прво по дома ги разгазувам, тоа ти е најдобро. Кондурот треба да де обликува по твојата нога