Некој да ми препорача патики кои изгледаат убаво ама да можам да ги носам секојдневно со фармерки или сукни/фустани а сепак да се удобни? Најчесто носам кондури но се многу неудобни особено кога ненадејно треба да одам многу за да завршам некоја обврска, ми го помдреа ноктот пред неколку дена
Патики кои најмногу одговараат и на фармерки и на фустани/сукњи ти се класични модели. Можеш старки (ама од тие со малку подебел ѓон бидејќи обичните не се многу удобни), јас исто така Adidas Samba (или нешто слично на тоа) комбинирам со се, и со поелегантни работи изгледа убаво. https://i.pinimg.com/736x/0c/b5/76/0cb57656db6a1022091bdad79a2c550a.jpg https://i.pinimg.com/736x/ff/2f/0c/ff2f0c95d7711acd326c7ae33d6ca898.jpg
Здраво. Искуство со брендот Stefano shoes конретно за чизми, во пеко ги има и се на пола цена. Дали некој имал чизми од оваа фирма?
Мат стар е колку пари толку музика - сакам нда кажам за децата според мене сосем ок со оглед на тоа што надраснуваат прилично брзо па не вреди многу пари да се дадат. за синот купував три години по ред чизми (оние баш за снег во планина) и се покажаа супер во однос на непропуштање и топло на стапалата.
Порано беа добри Мат Стар, сега се Чунга Лунга. Мислам дека на стара слава работат, не се нешто со квалитет. Боље земи му на малиот од СпортВишн или другите.
Не се добар квалитет ниту патики ниту чизми, освен оние што ги имаат шушкавите чизмички кои се декларираат како водоотпорни се меѓу најдобрите од мат стар
Сакам да ве прашам тие што имате искуство со Тимберланд, сакам да си нарачам чизми, носам обувки ако се обични број 36, на Биана и Глечер 35,многу ретко од нив 36, за Тимберланд читам дека 36ка е помала како 35, тоа е точно или не? Калапот на Тимберланд ме интересира дали си е како и обичните зошто гледам почнуваат од 36, ако не се лажам
Пробај си прво зошто малце е специфичен калапот нивен, мене од кај нив ми се наразличен број од сите останата чевли
Искрено, ок се. Секако децата брзо ги надраснуваат, за три месеци пак нови ќе купуваш. Не дека не може по спортскиве продавници да се најдат патики со добар попуст, ама патики за физичко на пример, што не ги носи постојано, земам од Мат Стар. Исто и чизми за снег сум земала, стварно се ок, имајќи предвид дека следна сезона пак се купуваат нови.