Чевли

Дискусија во 'Мода и стил' започната од Emilija, 11 ноември 2009.

1. Irenaiki

Irenaiki Истакнат член

Се зачлени на:
    19 јуни 2017
    Пораки:
    348
    Допаѓања:
    457
    Над 1.000че таму не вреди да се купува ,за една сезона топ модели јас често купувам и највеќе се исплати на попуст само кога има нешто.

Ако може да сподели некој искуство со патиките од marquis mk ќе ја означам @Anika55 мислам има порачувано и дали се само онлине продавница? Благодарам однапред на одговорот.

На LibreGirl и lady1987 им се допаѓа ова.
  2. Panda00

Panda00 Истакнат член

Се зачлени на:
    9 октомври 2021
    Пораки:
    581
    Допаѓања:
    2.272
    Мене воопшто не ми се удобни. Имав купено сандали и влечки за на плажа, не можам ни два чекора да одам со нив.

Куферите и ташните им се многу убави и цените се многу пристапни, ама обувки од таму не би.

На LibreGirl и lady1987 им се допаѓа ова.
  3. Abel

Abel Популарен член

Се зачлени на:
    23 мај 2020
    Пораки:
    3.917
    Допаѓања:
    9.862
    Чиста кожа се и удобни се (имам два пара модел Заз), земав додека имаше опција да се проба, број и модел. Од пред некое време мислам дека не носат веќе така, туку ти објаснуваат како да си ја измериш ногата, што за чевли од 6000+ мислам дека не е океј, чизмите со крзненце им се и над 9000 денари. Почнаа да се учат така на невидено и непробано да продаваат, гледам и Белмондо сите продавници ги затвориле. Лично не би купила чевли онлајн никогаш, дури и да е истиот модел кој го имам. Ногата се менува со текот на времето, јас носам половина број поголем од пред неколку години, имам проблеми со палецот така да стварно многу е комплицирано, да нарачаш, да се мериш, да ти изработат и да не ти одговара, па враќање, преправки, поврат на средства, којзнае како е организирано и дал е можно. Штета.

На LibreGirl, Antebellum, V.N. и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  4. AlmaOculta

AlmaOculta Истакнат член

Се зачлени на:
    13 јануари 2026
    Пораки:
    263
    Допаѓања:
    741
    Јас имам нарачано од Obuca штикли до сега (чизма штикла и обични пролетни), ми биле топ. И комотни и убави. Еве две години ги носам. За малото имав гумени чизми нарачано за дожд одлични се. За сандали и патики немам искуство но сега сакам да си нарачам со попустите

На LibreGirl му/ѝ се допаѓа ова.
  5. emiliana

emiliana Форумски идол

Се зачлени на:
    28 октомври 2019
    Пораки:
    3.980
    Допаѓања:
    44.591
    Кај да најдам сличен модел на Мери Џејн чевли??

FB_IMG_1779909794943.jpg

На Irenaiki му/ѝ се допаѓа ова.