Катја ме потсети и на балетанки И тие се бројат во чевли,нели?Е и тие ми се пасија,среќа што не се многу скапи,имам многу пара,и одвај чекам да се стопли па да тргнам во купување на нови.Некако ми се пријатни за на факултет,за обични прошетки,за шеткање по гости.Убави се,посебно за висинава моја
jas obozavam cizmi..mislam da se nosat non stop,vo sekoja sezona i godisno vreme bi nosela..kozni strogo
Најголема слабост ми се чевли секаков тип,за ништо не би дала голема сума пари само на чевли квалитетни,прво го гледам квалитетот и цената а ми се случило да најдам добри чевли ефтини,сакам секакви али највеќе чизми високи и ниски на штикла или рамни и балетанки без нив неможам
Лелее колку ми се свиѓаат овие... Љубов на прв поглед! аку најдам вакви, макар слични, не размислувам туку одма ќе ги купам!!! Еве уште некои интересни модели ...
Леле mia-m посебно ми се допаѓаат 2рите и последните :mrgreen: :mrgreen: прекрасни се :mrgreen: еве нешто од мене ама овие за кога ќе потпораснам уште некоја година А кога би била машко во зима само вакви мартинки би носела
Lelel strasno mnogu mi se dopagaat modelite pogore i na dvata posta nad Hipica posebno tie so leopard dezen ..baj d vej mnogu sakam zivotinsi dezeni ama samo na detalji i eventualno nekoja maicka i baletanki ..onaka ne