Обожавам чизми =) гледам квалитет и изглед, и цена нормално, али некои ако се ептенн добри, а ја по природа не сум некоја трошаџика по облеки накит нез што, си дозволувам да си купам =) Еве пред една недела отприлика си купив чизми преееубави, повекенаменски (се спуштаат,подигаат) можат да се носат и за во школо и за искачање и за секоја прилика Е сеа да, малце се поскапи али има и многу поскапи (7 500 некаде ги земав) Ама најзакон се поз
Да баш сега приметив, познати ми се твоиве Не за друго, дека ги имам скоро сите Од истата страна се сликите 100% Има добри чевли на странава, а и приметив сличен вкус имаме
Најубавата тема на форумов!!! Не гледам повеке оти срце ке ме стегне, СИТЕ ГИ САКАМ! Во моментов сакам да си најдам вакви црвенки како на сликата,како би одговарале со една марама кафена, или колан ама тешко да најдам некако.
_____________________________________________________________________________________________ ^ штиклите низ вековите ^ од колекцијата мартинки на Хелоу Кити
Сакам штикли и мислам дека женската нога е најубава во убави штикли. Ги купувам често и сакам да се убави и помалку несекојдневни. Сакам штом ќе ги видам да ми остават впечаток. Сакам и чизми но штикли повеќе.