Да живеат кломпите! И белите и црните и тегетните! (мислам дека знаете за кој правам муабет, оние гумените!) Да се вратам на темава. Ги видов сликиве и срцево ми застана ---> :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Пред три години кога бев во Ница овие беа хит таму, сите французи ги носеа, уствари биле специјален дизајн, мислам дека Наса ги дизајнирала од материјал што не ја поти ногата и се ортопедски. Многу ми беа смешни а особено кога ќе ги видев на некоја бабичка Мислам дека ги има кај нас ама незнам колку се оригинал.
Ги има,од рециклирана пластика ама.И ја слетоска во Пештани,сретнав еден Германец,и скроз беше забеган човекот,кога ќе излезеше со такви едни,смешки,па се пофали оти 25 евра ги купил од Германија
CEVLI ....BAS DENES SI KUPIV EDNI NA STIKLA . GI VIDOV PRED NEKOJ DEN MNOGU MI SE DOPADNAA I MNOGU UBAVO STOJAT
Уф Рената,кај го најде Лоботин,можам да му ги искрадам сите преубави ми се,и јас постирав едни негови црвени,на срце ми лежат! Еве уште едни
Имам слични вакви,само со малку потанки предни ремчиња,по малку личат на невестински,ама мене ми се многу мили и елегантни за по свадби,свечени моменти
Најчесто сум во патики,најудобно се чувствувам. Во зима носам рамни чизми, а имам и чизми на мала штикла што можат да се носат во повеќе варијанти. Летно време сакам да носам налани, или некои штосни влечки, сандали или гладијаторки